Скочи на садржај

Energija, svetlost i informacije

  Sva živa bića su sačinjena od energije, svetlosti i informacija. Ovi elementi su naša suština i stalno se menjaju, razmenjuju i podešavaju tokom našeg života. Rekonektivne frekvencije su frekvencije višeg spektra energije, svetlosti i informacija koje uređuju i uravnotežuju žive sisteme. Stupajući u kontakt sa njima, svako od nas biva ponovo uravnotežen na svim planovima, od telesnog do duhovnog. Zahvaljujući rekonektivnim frekvencijama čitavo naše bića stiže do optimalnog zdravlja. Na koji način deluju rekonektivne frekvencije tokom seansi rekonektivnog isceljivanja?

  ENERGIJA:

  Rekonektivno isceljivanje podiže našu sveukupnu energetsku vibraciju i tako oslobađa naše telo i biće od svega što im je suvišno.

  Visokofrekventna energetska vibracija omogućuje dobar protok energije između svih delova našeg tela, dakle, brže i bolje reakcije, odlučnost, snagu, radost i bolju povezanost čitavog bića.

  Poznato je da određene emocije i stanja imaju različite vibracije. Energija koju nam pružaju osećanja ljubavi, zahvalnosti, dobrote i velikodušnosti, na primer, emituje visokofrekventne talase i isceljuje sve u nama dok gordost, bes, strah, tuga i prezir emituju talase niskofrekventne energije koja nam narušava zdravlje. Naučno je dokazano da štetne bakterije, na primer, mogu da postoje i da se razvijaju isključivo u telima niskofrekventnih energija, a da su visokofrekventne energije za njih pogubne.

  Jednom podignuta na višu frekvenciju, naša energetska vibracija ne jenjava a mi ponovo postajemo radosni i zdravi.

  SVETLOST:

  Tokom seansi rekonektivnog isceljivanja pristupamo širem i koherentnijem spektru svetlosti.

  Naučno je dokumentovano da svaka ćelija u telu emituje više od 100 000 svetlosnih impulsa ili fotona u sekundi. Ova zračenja svetlosti, koju šalju i ljudi i sav živi svet, nazivaju se biofotonima.

  Biofotoni su upravljački mehanizam u osnovi svih biohemijskih reakcija. Nije poželjno da neki od naših organa prejako svetli niti da mu zračenje znatno opadne. Ova zračenja su zabeležena na Kirlijanovim fotografijama još 1976-te godine i dokazuju da mi svetlimo i utičemo na svetlost drugih oko nas iako to nije svetlost koju vidimo golim okom. Novi način beleženja ovih slika živih organizama je kasnije ostvario i doktor Konstantin Korotkov svojom GDV kamerom. Ove slike nam otkrivaju, okom nevidjliva svetlosna emitovanja i korišćene su u pokazivanju promena zračenja našeg tela pre i posle seansi rekonektivnog isceljivanja. Od tada do danas, je slikanje naših svetlosnih emitovanja napredovalo do 3D tehnike i digitalnih slika tako da danas mnogo bolje razumemo ono što smo nekada nazivali aurom i smatrali misterioznim.

  Mi smo svetlost. Mi smo višedimenzionalna bića neograničenih sposobnosti isceljivanja, razmenjivanja i povezivanja u tkanju univerzuma čiji smo svi deo. Podešavanje našeg zračenja je prirodan proces. Kada se frekvencije rekonektivnog isceljivanja usklade sa našim energetskim telom mi emitujemo i vibriramo u višem spektru svetlosti, postajemo otporniji, prodorniji i zdraviji.

  INFORMACIJE:

  Za vreme seanse rekonektivnog isceljivanja dolazi do ubrzane i sveprožimajuće razmene sa informacijama iz beskrajnog kvantnog polja koje svi delimo na subatomskom nivou. Mi smo uvek prijemnici i odašiljači informacija koje deluju iz sveprožimajućeg polja. Na isti način, razgovaraju i naše ćelije unutar našeg tela. Tokom seansi rekonektivnog isceljivanja, telo aktivira i prima upravo one informacije koje će urediti čitav sistem, dakle one koje su baš tom telu neophodne za isceljenje i napredak.

  Viša inteligencija tela se usklađuje sa poljem i deluje na nas tako što podstiče ćelije na isceljenje kakvo nama odgovara. Na ovom planu nema grešaka.

  Najčešće se taj protok informacija oseti kao sklop ličnih doživljaja za vreme seanse, ali i kada ostanu neopažene, informacije deluju na dubljem nivou, otkrivajući svoju svrhu tokom kasnijeg oporavka, tokom narednih nedelja ili meseci.

  Bilo da smo ih primili svesno ili polusvesno, informacije pokreću dublje i trajnije promene koje nam uređuju zdravlje i život kroz lični napredak. Sve u našem životu postaje lakše i jasnije jer mi postajemo  svesniji i odlučniji.