Скочи на садржај

ISKUSTVA

Uz pomoć rekonektivnog isceljivanja moj sin (5,5 godina) je rešio problem noćnog mokrenja. Oseća se da je povratio unutrašnji balans.

M. B, 35 godina, Beograd


Nakon nekoliko meseci ozbiljnih problema sa lumbalnim delom leđa, ukazala mi se prilika za tretman rekonektivnog isceljivanja. Imao sam tri seanse u toku mesec dana. Već nakon prve, bolovi su počeli da se smanjuju, kako je vreme prolazilo osećao sam da sam u boljoj psihofizičkoj kondiciji, isto tako i raspoloženje se popravljalo kao i svi drugi aspekti zdravlja…

I. M, 23 godine, Beograd


Kada se svaki aspekt mog života urušio i kada nisam videla ni pedalj dalje, sasvim „iznenada“,dobih telefon Teodore. Prazna, ali ne i iznenadjena porukom, odmah sam je to veče nazvala i zamolila da se vidimo što pre. Njena otvorenost i empatična podrška su mi bili iskrica svetla u tunelu mog očaja. Naš prvi susret je bio predivan. Teodora je pokazala veliku ljubav, razumevanje. Veoma brzo sam stekla poverenja i prepustila se tretmanu isceljenja. Nisam ništa očekivala, ali sam osećala da ću rekonekcijom dobiti putokaz. Teodora me je dovela do pravog auto-puta. Danas, posle 7 meseci od završetka tretmana, ja živim novu dimenziju života. Od gubitka posla, nemaštine, preduboke tuge, osame, zahvaljujući rekonekciji, sve je to veoma brzo postalo prošlost. Posle prve seanse, sam osetila potrebu da hodam pravo! Osetila sam se fantastično, ponosno i visoko. Od tada više ne molim nikoga i sa velikom samouverenošću, verujem u sebe. Tada mi je, kroz divne razgovore, Teodora otkrila jednu „malu“ tajnu, rekla je“ Proces celokupnog isceljenja je počeo. Opusti se. Ne može se zaustaviti proces poboljšanja.“ I nije se zaustavio, već se samo odvija i ja uživam u svojoj novoj stvarnosti. Zahvaljujući Teodorinom pristupu i nesebičnom davanju, ja sam danas nasmejana i topla majka, ćerka, supruga. Nova vrata mi se otvaraju, nove informacije dolaze. Za moje novo JA nema granica.

Teodora, hvala za frekvencije!!!!

Iskreno i duboko zahvalna za sve. B. J, 40 godina, Beograd


Rekonektivno isceljivanje mi je bilo predivno iskustvo. Imala sam tri seanse i svaka je bila posebna na svoj način. Osećaj je bio čaroban. Istog trenutka kada smo počele, se osetila promena, oslobodila sam se ogromne napetosti, stresa i posebno pritiska u grudima. Primetila sam tih dana, da mi se samopouzdanje povratilo. Od tada sam smirena, drugačije gledam na stvari i dišem punim plućima. Moja promena je i drugima vidljiva. Osećam se mnogo bolje.

Rekonektivno isceljivanje bi preporučila svima.

S.P, 33 godine, Beograd


Seanse rekonektivnog isceljivanja koje sam imala kod Teodore su za mene bile duboko i čulno iskustvo, koje je u suštini iskustvo spokoja i potpunog bića. Nakon toga, sasvim spontano, isceljivanje se ispoljilo u vidu potpune normalizacije mog endokrinog sistema. Rekonektivno isceljivanje je nešto što svakome od srca želim da doživi.

A.M, 20 godina, Beograd