Скочи на садржај

Šta rekonektivno isceljivanjenije nije?

  Rekonektivno isceljivanje nije ni terapija, ni tretman.

  Rekonektivno isceljivanje se ne bavi dijagnosticiranjem, niti psihoanalizom.

  Rekonektivno isceljivanje ne može da pogresi, stoga je potpuno bezbedno za sve nas.

  Rekonektivno isceljivanje nije specijalizovano za određene bolesti jer isceljuje čoveka u celosti ma koja da je zdravstvena kriza u toku.

  Rekonektivno isceljivanje se ne može fokusirati samo na jedan zdravstveni problem, zbog toga praktičar ne mora ni da zna koji vas problem muči.

  Rekonektivno isceljivanje nije ograničeno prostorom pa ne morate da putujete do ordinacije da biste dobili isceljenje koje vam pripada.

  Rekonektivno isceljivanje nema kontraindikacija, niti ograničenja u odnosu na isceljivanje teških, lakih, akutnih, dugogodišnjih ili urođjenih bolesti.

  Rekonektivno isceljivanje ne zahteva prekidanje vaših prepisanih terapija.

  Rekonektivno isceljivanje ne zahteva od vas nikakvu pripremu, niti predznanje. Rekonektivno isceljivanje na zahteva da verujete u rekonektivno isceljivanje pa tako skeptici bivaju isceljeni jednako uspešno kao i oni prirodno zainteresovani za alternativne pristupe.

  Rekonektivno isceljivanje nije religiozno, ni filozofsko učenje, a vaša uverenja ne menjaju rad rekonektivnih frekvencija.

  Rekonektivno isceljivanje nije tehnika za one sa posebnim darom, niti se seanse ponavljaju u nedogled.

  Rekonektivno isceljivanje se ne moze objektivno porediti sa ostalim tehnikama alternativne medicine jer prevazilazi sam pojam tehnike.

  Rekonektivno isceljivanje nije samo najsavremenija energetska zdravstvena nega danas, ono vraća svakom čoveku prirodnu snagu isceljivanja i unapređuje čitav njegov zivot.