Скочи на садржај

Šta je rekonektivno isceljivanje?

  Rekonektivno isceljivanje je alternativni metod isceljivanja koji pokreće samoisceljivanje putem samouređivanja i dubljeg povezivanja. Pomoću rekonektivnih frekvencija ponovno se povezuju svi delovi naseg tela u zdravu i jaku celinu, što sama reč rekonekcija i znači. Rekonektivno isceljivanje je najsavremeniji i vodeći oblik energetskog isceljivanja u svetu.

  Ono omogućava svima nama da se vratimo u svoje optimalno stanje ravnoteže, bilo da nas muči veoma ozbiljna bolest ili manji zdravstveni poremećaj. Tokom isceljujućeg procesa stupamo u dodir sa rekonektivnim frekvencijama koje se sastoje od Energije, Svetlosti i Informacija. One su te koje isceljuju. Ove frekvencije su opipljive i merljive. Stvarno se osećaju za vreme seansi. One ponovo povezuju, usklađuju i uređuju naša tela i naša bića. Rekonektivno isceljivanje nije terapija ni tretman, ne fokusira se na simptome niti daje dijagnozu. Ono je nešto mnogo, mnogo više od toga.
  Praksa je pokazala da je dovoljno primiti jednu do tri seanse rekonektivnog isceljivanja da pokrenete ozdravljenje. Tokom seansi rekonektivnog isceljivanja, na potpuno bezbedan način, ponovo uspostavljamo energetski balans na svim nivoima. Oporavak osećamo, na telesnom, na mentalnom, na emocionalnom i na duhovnom nivou.

  REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE JE HOLISTIČKA PRAKSA

  Rekonektivno isceljivanje je holistički metod i može imati samo sveobuhvatno dejstvo na naše biće što sama reč isceljivanje i znači. Na engleskom jeziku se pojmovi ceo, celina ili celost označavaju rečju “whole“, a čita se hol, otuda reč holistika, zasnovana na shvatanju da se ne leči bolest nego čovek kao jedinstvena celina koja je izgubila celovitost, i otud i naši glagoli zaceljivati, isceljivati, kao i imenice isceljenje,isceljivanje, iscelitelj…

  Samo telesno gledano, mi smo celina sastavljena od ćelija, tkiva i organa i nijedan od tih naših delova ne može da bude shvaćen kao izolovani učesnik jer svi teže da budu međusobno skladno povezani i u savršenoj saradnji. Ono što svi razumemo jeste da mozemo biti zdravi samo kao zdrava celina. Holistički metodi lečenja polaze od još više istine da naše telo, naš um i naš duh čine takođe nerazdvojnu celinu i da smo kao takvi čvrsto vezani za okolinu, društvo i svet u kojem živimo, a zdravi smo samo onda kada sva tri ova aspekta naših bića postignu dinamičnu razvnotežu blagostanja.

  PROCES REKONEKTIVNOG ISCELJIVANJA

  Rekonektivno isceljivanje kao takvo, pristupa višoj inteligenciji naših tela koja održava rad naših organizama i koja uvek teži da u celosti uredi sistem, postigne svoju svrhu, radost i snagu postojanja.
  Kao praktičar, ja sam isključivo spona koja omogućava aktiviranje vašeg ličnog procesa isceljenja. Omogućujem stupanje u kontakt sa rekonektivnim frekvencijama tokom zakazanih seansi, držeći dovoljno dugo otvoren protok frekvencija tokom čega se uveliko pokreće vaše samoisceljenje, a pošto je ono samo vaše i vaš oporavak se odvija u vašem ritmu i po vašoj meri. Ponekad se isceljenja posle seansi odvijaju burno i iznenađujuće brzo, ali najčešće poboljšanja bivaju postepena i u vremenskom periodu od nekoliko nedelja do par meseci, zapravo uvek onako kako vašem telu i biću najviše odgovara. Iz ovog razloga ste potpuno bezbedni tokom oporavka i ne morate isključivati niti smanjivati vašu već postojeću terapiju jer će je, ako je to potrebno, rekonektivne frekvencije podržati. Ove frekvencije koje su aktivirane za vreme seansi, nastavljaju da deluju na vas i po završetku seansi, dokle god vam je to potrebno, a deluju veoma pozitivno i na vaše bližnje.
  Savetuje se da preliminarno zakažete tri seanse što je i najveći broj radnih termina koji vam kao praktičari nudimo u vezi sa vašim tegobama, ma kako ozbiljne bile. Po sopstvenom osećaju možete da se opredelite za samo jednu ili dve seanse. Seanse se mogu raditi dan za danom ili sa razmakom od nekoliko dana. Važno je da se sve seanse urade u periodu do mesec dana kako bi bile grupisane. Obično se posle treće seanse jasno vidi da li je pokrenut proces značajnih promena ali sam proces isceljenja traje narednih nedelja i meseci i zapravo nema kraja, pa je šest meseci optimalni vremenski okvir u kom se vidno uravnotežuje vaš organizam. Isceljenja mogu da se dogode i u trenutku, istog dana posle seanse ili veoma brzo, u narednih nekoliko dana. Brzina isceljenja je primerena vama a ne vašoj bolesti što znači da nije u pitanju princip da težoj bolesti treba više vremena i obrnuto.

  Isceljenje je uvek i lični napredak. Tokom procesa isceljivanja, dolazi do podizanja nivoa vaše svesti kao i nivoa ljubavi i saosećanja prema drugima. Uopšteno govoreći, posle seansi, pored otklanjanja fizičkih smetnji ćete živeti i sa mnogo boljim razumevanjem samih sebe i sveta oko vas. Moguće je da ćete doživljavati važne uvide i spoznaje i to jasnije i češće nego ranije. Osećaćete se dobro u svojoj koži i počeće da vam se ukazuju prave prilike za nove uspehe. Povratićete radost i celovitost. Znajte da rekonektivnim isceljivanjem vraćate sebi mnogo više od zdravlja.