Скочи на садржај

Seansa rekonektivnog isceljivanja

  Seansa traje 30 minuta a ceo vaš termin sat vremena.

  Tokom seanse nema fizičkog dodira niti upotrebe bilo kakvih aparata.

  Posle seanse zapisujemo vase utiske još pola sata.

  Dakle, vaš zakazan termin rekonektivnog isceljivanja traje sat vremena ili malo duže..

  Vi ste za to vreme nasamo sa vašim praktičarem. Uobičajeno jeste ali nije neophodno da delite vaš problem ili zdravstveni poremećaj to jest da kažete vašem praktičarem od čega bolujete. Učinak seanse će biti isti. Ali ako imate još nerazjašnjenih pitanja u vezi sa rekonektivnim isceljivanjem, nekoliko minuta posvećujemo razgovoru na samom početku, a zatim prelazimo na samu seansu.

  Rekonektivno isceljivanje je za sve nas i može otkloniti sve zdravstvene poremećaje, bilo da su oni hronični ili akutni. Deca veoma dobro reaguju na rekonektivno isceljivanje! Prepuštaju se lakše i uglavnom se brže isceljuju od odraslih. Deca, naravno, treba da budu u pratnji jednog od roditelja, kako uživo, tako i tokom isceljivanja na daljinu, da bi ostali uz njih i svedočili o njihovim reakcijama. Dešava se često da tom prilikom i roditelj oseti trnce ili druge senzacije tokom seanse svog deteta, i da frekvencije tom prilikom budu isceljujuće i za njega.

  KAKO IZGLEDA SEANSA REKONEKTIVNOG ISCELJIVANJA?

  Ona izgleda tako što vi ležite (obučeni, ali bez obuće) na stolu za masažu, zatvorenih očiju. Vi ostajete u opuštenom stanju i ne radite baš ništa, a ipak jasno osećate razmenu sa rekonektivnim frekvencijama. Vi samo primate i sve ostalo prepuštate praktičaru. Sam dožiljaj seanse vam niko ne može unapred opisati jer će to za vas, sasvim sigurno, biti novo i jedinstveno iskustvo. Seanse imaju opuštajuće dejstvo te su veoma prijatne.

  Senzacije pri delovaju frekvencija su različite za svakoga ali nisu obavezne i nipošto nisu dokaz isceljenja. Mali broj klijenata ne doživi nikakve posebne senzacije, a bivaju jednako uspešno isceljeni kao i oni sa upečatljivim doživljajima. Najčešće se osećaju prijatni trnci, strujanja, talasi energije. Klijenti često opisuju utisak da im se telo uvećava, da se pune energijom i veoma duboko i lepo opuštaju. Pored ovih uobičajenih, najverovatnije ćete imati i svoje posebne osećaje.

  Odmah posle, praktičar zapisuje doživljaje i misli koje ste imali tokom seanse. Ovo je sastavni deo rada i važan je za vas. Zapisi seansi ostaju kod vašeg praktičara i ne dele se sa javnošću.

  Upravo zato što se tokom seansi dešava baš ono što je vama lično potrebno jer frekvencije deluju na vaše telo na samo njemu svojstven i savršeno odgovorajući način, je važno da zapišemo vaše reči o doživljenim utiscima. Može vam biti značajno da kasnije uporedite vaš oporavak sa onim što se odvijalo tokom vaše seanse i tako dobijete nove uvide u to kako i šta izražava vaše telo baš vama.

  SEANSA NA DALJINU

  Seansa na daljinu podrazumeva da se klijent i praktičar ne nalaze u istoj prostoriji, a često ni u istom gradu ili zemlji. Pre nego što se to iskusi, ovo može da zvuči veoma neobično, čak i neverovatno. Ipak, veoma često se rade seanse na daljinu.

  One izgledaju i deluju kao već opisana seansa kada su klijent i praktičar u ordinaciji. Dogovorimo se u koje vreme počinjemo dok vi udobno ležite u vašem krevetu. Ovo iskustvo je veoma posebno. Uverava nas na jasan i ličan način da zaista jesmo uvek zajedno i u istom energetskom polju kada u nameri isceljivanja zakažemo termin za rad sa rekonektivnim frekvencijama. Sve se odvija veoma lako i uvek biva vama prilagođeno iskustvo. Kao praktičar sam obučena da radim i na ovaj način tako da seansa na daljinu ne zahteva nikakav napor od vas.

  Seanse na daljinu su od posebnog značaja za osobe koje su nepokretne ili iz bilo kog drugog razloga nisu u mogućnosti da dođu u ordinaciju, kao i za sve koji su daleko, u zemlji ili inostranstvu. Praktičari u Srbiji imaju najpovoljniju cenu seansi zbog čega su veoma česte seanse sa ljudima van naše zemlje.

  I u ordinacij i na daljinu rađene seanse imaju jednako isceljujuće dejstvo.

  KAKO IZGLEDA SEANSA NA DALJINU?

  Moji klijenti pri radu na daljinu, najčešće kažu da su tačno osetili kada smo počeli i kada smo završili seansu. Svima uvek i od srca preporučim da jednu od dve ili tri zakazane seanse uradimo na daljinu. Većina biva veoma zahvalna i zapanjena ovim iskustvom, a nekima naprosto prija što su još opušteniji u svom domu. Važno je samo stvoriti atmosferu tišine i mira i ležati bez prekida pola sata zatvorenih očiju dok traje seansa. Doživljaji isceljivanja na daljinu su ponekad jači ili jasniji, ali su ishodi u potpunosti isti kao i ishodi seansi u ordinaciji.

  Posle seanse na daljinu takođe zapisujemo doživljaje te je važno da uspostavimo komunikaciju odmah po završetku, dok su utisci živi i sveži. Sve ovo dogovaramo precizno unapred, putem mejla, skajpa ili telefona. Veoma je jednostavno ali i nezaboravno iskustvo.

  MALA MOLBA VAŠEG PRAKTIČARA

  Molim vas da dođete u ordinaciju bez jakih mirisa ili parfema, ako vam okolnosti to dopuštaju, kako ne bi smetali ni sebi, ni drugima u prepuštanju i doživljavanju seanse.