Скочи на садржај

Kome je namenjeno

  Svima.

  Prvenstveno osobama narušenog zdravlja.

  Odraslima i deci svih uzrasta, ma koja da je bolest ili ma koji poremećaj da je u pitanju. Potpuno je bezbedno za sve nas. Deca veoma dobro reaguju na rad rekonektivnih frekvencija, energetski su otvorena i brzo se isceljuju.

  Veliki je broj ljudi u našoj zemlji i u svetu koji su, zahvaljujuci seansama rekonektivnog isceljivanja, doživeli značajna isceljenja: najčešće osobe sa ograničenim pokretima, kancerom, epilepsijom, cerebralnom paralizom, sindromom hroničnog umora, reumatoidnim tegobama, osteoartritisom, hroničnim bolom, alergijama, depresijama, hormonalnim poremećajima, povredama, kožnim oboljenjima…i mnogim drugim problemima.

  I moji klijenti dolaze na seanse iz najrazličitijih razloga, od najlakših do najtežih bolesti. Većina dolazi zbog dugogodišnjih oboljenja, iscrpljujućih tegoba koje klasična medicina nije uspela da olakša… ali ponekad i zbog jednostavnog problema nenalaženja posla ili partnera, itd. Poneki dragi klijenti dolaze na seanse zbog osećaja trenutne izgubljenosti, tuge i bezvoljnosti, nepovezanosti sa sobom ali mnogo češće dolaze osobe koje prolaze kroz periode dužih kriza sa oslabljenim imunitetom, neobjašnjivim alergijama, hroničnim nesanicama i drugim ozbiljnim poremećajima. Nije presudno da li nam je uzrok problema poznat ili ne, jer nam iskustvo pokazuje da čak i onda kada ne možemo tačno da utvrdimo uzrok, ipak možemo da rešimo problem pomoću rekonektivnih frekvencija.

  Isceljenje je sveprožimajuće. Tako, neretko, moji klijenti sa uzbuđenjem opisuju veoma značajne promene u njihovom životu tokom procesa isceljivanja kao i to da vide značajne promene unutar porodičnih odnosa ili napredak i isceljenje kod nekih članova porodice. Srećni su što ponaosob dostižu lični mir, a još srećniji zbog boljeg međusobnog razumevanja. Dešava se da deca postanu mirnija i da bolje uče posle seansi njihove majke, ili njihovog oca. Ili da se povučena deca pokrenu i življe uključe u zbivanja. Problem nesanice je nestao kod oba supružnika pošto je samo jedan od njih prošao kroz iskustvo rekonektivnog isceljivanja. I tako dalje. Dakle isceljuje se čovek i njegov život.

  Da napomenem, ponekad, veoma retko, desi se da neka osoba ne odreaguje odmah na delovanje frekvencija, ili bar ne u nama očekivanom periodu jer praktičar nema uvek uvid u to kako je tekao njihov oporavak tokom godinu ili dve posle seansi. Isceljenje je i u njima zasigurno pokrenuto. Moja otvorenost je ovde prema vama potpuna i nalaže mi da naglasim da ne možemo garantovati ozdravljenje svih 100% klijenata u istom vremenskom periodu. 95% klijenata biva isceljeno, potpuno ili delimičo u prvih nekoliko do šest meseci nakon seansi. To je uobičajeni period u kojem klijenti bivaju začujuđeni prvim znacima i samim isceljenjem koji uglavnom prevazilazi njihova očekivanja. Ponekad put do zdravlja traje duže.

  Moje poverenje u dejstvo rekonektivnih frekvencija je stečeno mojim iskustvom. Oporavci su očigledni. U mnogim slučajevima prestaje se sa uzimanjem lekova, a već zakazane operacije posle isceljenja postaju nepotrebne. Novi zainteresovani klijenti dolaze u moju ordinaciju pošto su uočili ogromnu promenu kod neke bliske osobe koja je za kratko vreme uznapredovala i ozdravila posle seansi u mojoj ordinaciji. Takođe, ali naravno, mnogo ređe,  radim seanse i ljubimcima (uglavnom ljubimcima mojih klijenata koji su već ranije osetili efekte rekonektivnog isceljivanja) i uočavamo i vlasnici i ja da je često samo jedna seansa dovoljna za pokretanje bržeg oporavka od povrede ili oslobođenja od  hronične slabosti. Ovo je praksa u čitavom svetu. Pružaju se seanse rekonektivnog isceljivanja životinjama na farmama, ergelama i kućnim ljubimcima u ordinacijama. Ljubimci se prirodno prepuštaju dejstvu frekvencija. Podiže im se znatno imunitet nakon seanse i što je najvažnije sve se odvija na njima bezbolan i opušten način. Uvek je lepo videti kako rado sarađuju tokom rada u ordinaciji. Frekvencije im prijaju odmah i ovde nema govora o placebo efektu. Jasno je da rekonektivne frekvencije deluju izuzetno dobro na sav živi svet.

  Seanse rekonektivnog isceljivanja pomažu i zdravim osobama, kao na primer sportistima u njihovom radu na postizanju boljih rezultata jer svi bivaju usavršeniji posle seansi.
  Počašćena sam i dirnuta ukazanim poverenjem mojih dragih i hrabrih, mladih i starijih klijenata. Ukazali su poverenje nevidljivim rekonektivnim frekvencijama koje su našle pravi put do njih, iscelile ih i učinile da im se život promeni na bolje. Srećni su zbog preporoda koji su doživeli i, kao što često sami kažu, pamte i dele svoj život na „pre i posle rekonekcije“.

  Veoma sam zahvalna za svako iskustvo isceljivanja.