Скочи на садржај

Nauka o rekonektivnom isceljivanju

  Nova naučna otkrića bitno menjaju naše uobičajeno shvatanje zdravlja i isceljivanja.

  Rekonektivno isceljivanje je naučno potvrđeno mnogobrojnim studijama sprovedenim u uglednim institucijama kao što su Harvard, Jejl, Stanford i Ruski federalni naučni institut.

  Temeljna istraživanja o Rekonektivnom isceljivanju i dejstvu energije, svetlosti i informacija na ljudska bića su vodili svetski poznati naučni timovi. Neke od ovih timova su predvodili renomirani doktor Wilijam Tiler, profesor emeritus na Stanford Univerzitetu i autor 250 naučnih radova, doktor Geri Švarc profesor Univerziteta u Arizoni i direktor Laboratorije za proučavanje ljudske svesti i zdravlja, kao i doktor Konstantin Korotkov, profesor Ruskog federalnog Univerziteta i zamenik direktora Federalnog instituta za fizičku kulturu u Sankt Peterburgu.

  Rezultat ovih istraživanja su objavljeni u knjizi profesora doktora Konstantina Korotkova pod nazivom „Science is confirming Reconnective Healing“ („Nauka potvrđuje Rekonektivno isceljivanje“). Ona danas privlači ogromnu pažnju najistaknutijih predstavnika naučne zajednice. Studije su pokazale da, kada pristupimo rekonektivnom isceljivanju, naše energetsko telo emituje i vibrira u višem spektru svetlosti. Dr Vilijam Tiler, profesor emeritus na Stanfordu, kaže da frekvencije rekonektivnog isceljivanja stvaraju red i koherentnost i da donose optimano zdravlje, harmoniju i ravnotežu. O ovim studijama možete više saznati i na sajtovima: www.thereconnection.com i www.rekonekcija.org

  Takođe možete saznati više o savremenim naučnim tezama i izvršenim eksperimentima na kvantnom polju u knjigama pod nazivom „The Field“ i „The Intention Experiment“, koje je pisala Lynne McTaggart ili u našem prevodu knjige pod nazivom „Polje“ i „Eksperiment Namere“. O „Polju“ je pisano mnogo pohvala a evo i zašto: «Ova knjiga će nam pomoći da shvatimo ljudsku auru, ljudsko pamćenje, moć izlečivanja, ljudski duh i mnoge druge zadivljujuće aspekte onoga što nazivamo „čovjekom“. Lynne McTaggart nam je svojim opširnim izvještajem o ovoj čudesnoj temi učinila veliku uslugu.» — Journal of Energy Medicine (Žurnal energetske medicine).

  Ako želite brže ući u temu, možete pogledati neka od predavanja i dokumenatrnih emisija ponuđenih na internetu na temu kvantnog polja i tako bolje razumeti kvantni pristup isceljenju.

  Ali najvažnije je da znate da nikakvo ozbiljno proučavanje nije potrebno kako bi vaš organizam doživeo rekonektivno isceljenje. Možete da ne znate baš ništa o kvantnom polju ili rekonekciji, rekonektivne frekvencije će imati jednako isceljujuće dejstvo. Ovih nekoliko predloga za čitanje su za sve one koji su prirodno radoznali ili posebno zaintrigirani kao što sam to ja bila.