Скочи на садржај

Sportisti i rekonektivno isceljivanje

  Sportisti su većinom oličenje dobrog zdravlja.

  Istina je, takođe, da oni tokom dugogodišnjih sportskih napora trpe veliki pritisak i na telesnom i na mentalno-emotivnom planu. Pate zbog posledica brojnih povreda i iznova, tokom godina treninga, opterećuju već oslabljene delove tela pa neretko dožive dramatičan energetski pad. Posledica može da bude ozbiljno narušeno zdravlje.

  Rekonektivno isceljivanje se pokazalo kao delotvorna i pogodna pomoć sportistima jer pristupa celom telu istovremeno, a pokreće jedinstveni niz promena, za svakoga ponaosob najpovoljnijim redosledom isceljujućih ishoda. Sportistima preporučujem da pokrenu svoje isceljenje pre zakazane operacije koja im se, posle dugih, bolnih i često bezuspešnih terapija, nudi kao jedino rešenje. Ovo preporučujem svim svojim klijentima. Rekonektivno isceljivanje je potpuno bezbolno i bezbedno. Ako do operacije ipak mora da dođe, isceljivanje koje smo pokrenuli seansama će svakako pomoći njenom boljem ishodu i lakšem i bržem oporavku.

  Kada telo tokom seanse ponovo postane visokofrekventno, ono najbolje rešava svoje probleme, upale, povrede i preopterećenja. Čim se podigne vibracija same energije i poboljša njen protok, telo počinje da brzo i uglavnom bezbolno zaceljuje. Klijent ni u jednom trenutku ne rizikuje, a može da dobije i potpuno i veoma brzo isceljenje, bolje od onog kakvom se nadao.

  Frekvencije rekonektivnog isceljivanja uvek aktiviraju sve naše potencijale pa tako i potpuno zdravi sportisti dobijaju novu snagu i postižu bolje rezultate. Kada su potencijali u pitanju, ne morate biti ni povređeni ni bolesni da biste ste pomoću rekonektivnih seansi unapredili svoju volju, izdržljivost, smirenost, mentalnu i telesnu snagu, koncentraciju, koordinaciju i druge neophodne sposobnosti.

  Posvećenost sportista je velika i za svaku je pohvalu. Drago mi je što dolazi do podizanja svesti kod sve većeg broja sportista o njihovom energetskom telu. Sportisti tokom treniranja mnogo nauče od sopstvenog tela. Znaju šta je pokrenuta životna energija i kako telo sjajno radi kada energetski sjaji. Zahvaljujući tome oni, pored drugih alternativnih vidova zdravstvene nege, sve češće koriste i rekonektivno isceljivanje. Hvala svim dosadašnjim klijentima iz sveta sporta zbog toga što, na jedinstven način, otkrivaju i drugima moguć put isceljenja i unapređenja.