Скочи на садржај

O MENI

Proces isceljivanja biće pokrenut iako ne poznajete praktičara. Jedino u cilju vašeg opuštanja neposredno pre i posle seanse, potrebno je da izaberete praktičara s kojim se osećate prijatno, kako biste bili opušteniji i otvoreniji i tako ostvarili još uspešniju seansu, što vam svima želim i zbog čega vam se i predstavljam.

Rođena sam u Parizu, 1976, kao ćerka jugoslovenskog diplomate. Živela sam u Francuskoj (gde sam stekla srednje obrazovanje), Jugoslaviji, Obali Slonovače, Angoli, Srbiji i Švajcarskoj. Od 1994, živim i radim u Beogradu. Osim srpskim govorim francuskim, engleskim i španskim jezikom. Od 2003. sam diplomirani slikar i likovni pedagog, a od 2015. sertifikovani praktičar rekonektivnog isceljivanja.

Veoma sam spontana a uvek ozbiljna u radu. Sazrela sam u svom opštem pristupu ljudima kroz višegodišnji pedagoški i kreativni rad sa decom i odraslima. Srećna sam kad imam priliku da pomognem, to je moja priroda. Odgovorna sam i prisutna u odnosu sa ljudima različitih uzrasta, zanimanja, životnih okolnosti, i onih iz različitih zemalja i kultura. Veoma sam otvorena i komunikativna. Lako razumem i prihvatam druge, zbog čega moji klijenti kažu da su imali dodatno poverenje u mene.

Osećam se počastvovanom kada sretnem novog klijenta u ordinaciji jer sam uvek svesna da se nismo slučajno sreli u nameri da zajedno pokrenemo isceljivanje, čin od životne važnosti. Veoma sam zahvalna kad mi klijenti jave vest o isceljenju ili njegovim prvim znacima. Mnogi od njih su bili skeptični pre seansi pa su utoliko više ushićeni kada se prve pozitivne promene dogode. Nije neophodno da se veruje u rekonektivne frekvencije da bi nas one iscelile. Verujem da ne možemo sve znati, pa ni sve razumeti u vezi sa nama, ljudskim bićima, ali da smo kao takvi uvek povezani i da tokom naših života delimo mnogo više nego što umemo da objasnimo. Verujem da nema istinskih prepreka među ljudima. Razumem da je zdravlje život i da sve što je živo teži skladu i zdravlju. Kada isceljujemo mi isceljujemo čoveka, to jest njegov život.

Svaka seansa rekonektivnog isceljivanja je jedinstvena, i ja poštujem taj uzvišeni čin.

Verujem u rekonektivno isceljivanje jer me je ono iscelilo, učinilo jačom, radosnijom i osvešćenijom. Od tada uživam veće razumevanje i saosećanje. Posle seanse koje sam ja primila kao klijent, ja sam sve produktivnija i srećnija kako godine prolaze, a zdravstvene tegobe koje sam imala su potpuno nestale još u prvim mesecima. Bavim se rekonektivnim isceljivanjem jer je, pre svega, apsolutno bezbedno kao proces isceljivanja, a najlepše u vezi sa ovim pozivom je što zajedno pokrećemo ozdravljenje po vašoj meri, učimo i razvijamo se.

Radujem se našem skorom susretu i odgovaranju na sva vaša pitanja. Vaša radoznalost je dobrodošla. Želim da steknete što bolju i jasniju sliku o rekonektivnom isceljivanju, zbog čega nudim jednočasovni informativni razgovor u ordinaciji sa demonstracijom rekonektivnih frekvencija kako bi ste ih i sami osetili. Ovaj termin je besplatan i ne obavezuje vas na dalje zakazivanje seanse. Ako osećate da vam prethodno razgovor nije potreban možete i odmah da zakažete prvu seansu.