Скочи на садржај

Mi smo vibraciona tela

  Mi smo energija koja vibrira. Ona je naša suština i naše telo. Sve je energija. Sve što nas okružuje. I kao takvo, ništa na svetu ne miruje pa ni čvrste stvari (iako nam se čine čvrste i nepomične na nivou naših čula i dosadašnjeg obrazovanja). Takoreći, sve je na ovom svetu živo, u stalnom pokretu i stalnoj promeni. Sve je povezano i u stalnom odnosu i nema praznog prostora. Na subatomskom nivou naučnog posmatranja, sve se kreće i emituje energiju sopstvenom, posebnom frekvencijom. Dakle sve vibrira sopstvenim ritmom.

  Sve je i jedno i jedinstveno u isto vreme. Mi smo živa, dakle, viraciona tela.

  Naša tela emituju različite vibracije u stanju bolesti i u stanju zdravlja. Ovo je sasvim merljivo, a dokazi potvrđuju ono što smo svi do sada već iskusili. Naučne činjenice da zdrava tela vibriraju na višoj frekvenciji od fizički bolesnih kao i onih koji emocionalno pate, uopšte nas ne iznenađuju i veoma su važne za dalji napredak medicine i sistema zdravstvene nege. Strah, patnja i bolest su veoma niske i teške vibracije, a radost i zdravlje veoma visoke i prijatne vibracije. Rekonektivno isceljivanje nas vraća u naše prirodno vibraciono stanje i na taj način prestaje neravnoteža i bolest kao odraz te neravnoteže. Tokom seansi, naša tela se prisećaju svoje prave vibracije. Isceljujemo se kroz sklad i jedinstvo. Za oporavak to jest izlazak iz neprijatnog stanja ili teškog perioda života potrebno je podići vibraciju tela i celokupnog bića do ponovnog stanja ravnoteže. Telo već i samo teži takvom isceljenju. Ono samo zaceljuje svoje rane. Samo pobeđuje razne bolesti. Telo zna šta mu je potrebno. Sopstvenom voljom i inteligencijom prirodno stupa u razmenu sa rekonektivnim frekvencijama i brzo prihvata njihovo dejstvo, to jest pomoć.

  Pomoću seansi rekonektivnog isceljivanja možemo lako ponovo podesiti našu frekvenciju i na taj način pokrenuti prirodan proces usklađivanja svih ćelija u telu. Rekonektivno isceljivanje se ispoljava na, za nas najbolji način, brzinom i redosledom koji su za naše telo poželjni i ispravni. Sam proces poštuje našu jedinstvenu frekvenciju unapređujući je.

  Možemo ponovo iskusiti ono što je naša prirodna visokofrekvetnost. Obnovljeno stanje zdravlja i radosti podseća na poletnost koju smo imali tokom detinjstva. Neki svoj oporavak opisuju kao povratak domu unutar njih samih. Drugi ga opisuju kao potpuni mir i spokoj, mladalačku snagu, samopouzdanje i hrabrost. Nemalo su bili iznenađeni oni koji su prvi put u životu postali zdravi, vedri i ispunjeni zahvaljujući rekonektivnim frekvencijama. Osobe koje imaju urođene ili teže zdravstvene probleme, nipošto ne treba da odustanu od mogućeg isceljenja i nije potrebno da se prekidaju prepisane terapije da bi seanse bile uspešne.

  Uvek smo potpuno bezbedni u vibracionoj razmeni prilikom rekonektivnog isceljivanja.

  U ovom procesu nema opasnosti, ni grešaka.

  Svi ponovo možemo da zavibiramo radošću i zdravljem.